VVS arbejde i høj kvalitet

VVS arbejde i forbindelse med store projekter

VVS

Vi samarbejder med dygtige VVS’ere

Som totalentreprenør tilbyder vi topprofessionelt VVS-arbejde i forbindelse med større renovering. Vi er eksperter i alt inden for for vand, varme, gas og sanitet, og har mange års erfaring med intelligente løsninger, der både opfylder kundens individuelle behov, men samtidig overholder alle krav om sikkerhed.

Vi går højt op i at tilbyde vores kunder den bedste service, til den bedste pris. Vi giver meget gerne et kvalificeret prisoverslag, før vi påbegynder vores arbejde. På den måde kan du få en idé om arbejdets omfang og pris. Vores arbejde er præget af en høj grad af kvalitet, og vores dygtige stab går til enhver opgave med stor professionel stolthed. Hos os er det nemlig glæden ved arbejdet der driver os. Vi lægger stor vægt på at indgå i tæt dialog med kunden, så vi kan levere løsninger alle er fuldt tilfredse med.

Alle vores VVS-installatører er autoriserede af Sikkerhedsstyrelsen, og du kan derfor trygt stole på, at alt arbejde bliver udført på lovlig og frem for alt sikker vis. Vi har et utrolig bredt arbejdsspektrum og udfører alt inden for VVS, lige fra optøning af frosne vandrør og montering af blandingsbatterier til opsætning eller udskiftning af toiletter og vaskemaskiner. Vi arbejder både med privat- og erhvervskunder, men sørger altid for at tilbyde individuel service specielt rettet mod kundens særlige ønsker og behov.

Vi tilbyder bl.a.:

…og meget mere!

Står du og skal have løst en større eller mindre opgave indenfor VVS-faget, eller har du blot brug for professionelle råd og vejledning? Så kontakt JH Entreprise ApS for en 100% uforpligtende samtale om din situation. Sammen finder vi en løsning, der er garanteret at opfylde både dine og Sikkerhedsstyrelsens krav. Ring til os på telefon 70 70 70 87 eller send en e-mail på info@jhe.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter