Tømrer med faglig stolthed

Vi udfører murerarbejde i byerne omkring København og i Nordsjælland.

Tømrer

Præcision i fokus hos vores tømrer

Hvad enten du skal have udført en mindre reparation eller går og drømmer om det helt store byggeprojekt, står vi hos JH Entreprise ApS klar til at tilbyde vores ekspertise inden for tømrerfaget.

Vi har mange års erfaring i bagagen, men dette betyder ikke, at vi ikke sørger for at forny os og konstant have fingeren på pulsen. Vi har fokus på at holde os opdaterede med de nyeste tendenser og teknologi. Vi sørger altid for at være opdaterede, så vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige service, hvad enten der er tale om at sætte et par enkelte hylder op eller at montere et komplet køkken. Hvis vi kan hjælpe dig med et projekt, er du velkommen til at ringe på telefon 70 70 70 87 eller send en e-mail på info@jhe.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi går til alle opgaver med stor professionel stolthed. Tømrerarbejdet er nemlig et traditionsrigt fag, der er en vigtig del af enhver form for renovering. Vores veluddannede stab af samarbejdspartnere har alle et godt øje for detaljen, hvilket er utrolig vigtigt for en tømrer. Lige fra det første skitsearbejde til den afsluttende finish er præcisionen i fokus. Det er her du som kunde virkelig kan mærke forskellen på det arbejde, som du selv kan udføre, og det som vi kan tilbyde. Vores sans for detaljen sørger for, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed. Hos os er du altid sikret tømrerarbejde af allerhøjeste kvalitet, vores præcise opmålinger giver snorlige hylder og skuffer, der kører som en drøm.

Vi tager os af hele entreprisen

JH Entreprise ApS udfører både opgaver for private og erhverv, men fælles for vores services er, at vi altid sørger for at lytte til kundens ønsker og drømme. Vi udfører mange totalrenoveringer, hvor vi tager os af hele entreprisen med de andre faggrupper, vi samarbejder med. Vi råder over både murere, malere, VVS’ere og elektrikere.

Når du får udført tømrerarbejde hos os, starter samarbejdet altid med en god snak om dine forestillinger og behov. Herefter kommer vi i fællesskab frem til den optimale løsning, der både opfylder dine og Sikkerhedsstyrelsens krav. Vi går højt op i at tilbyde intelligente løsninger, der harmonerer med dit hus’ oprindelige stil, men samtidig er nytænkende og moderne. Vi udfører alle former for tømrerarbejde, men er specialister i gipsarbejde, gulvarbejde og isoleringsarbejde.

Gipsarbejde til perfektion

Gips er et meget fleksibelt og alsidigt materiale, der kan bruges adskillige steder, og som er særligt udbredt i nutidens danske byggerier. Fordelene ved gips er mange, materialet er bl.a. brandsikkert og lyddæmpende. Derudover er det også forholdsvis hurtigt og billigt at montere. Hos JH Entreprise ApS har vi mange års erfaring med gipsarbejde, og er derfor i stand til at skræddersy den helt perfekte løsning til dig og dine behov. Med gips kan vi bl.a. konstruere vægge og lofte i præcis den form du ønsker, og derfor er gips særligt velegnet til buede lofter og vægge.

Giv gulvene nyt liv

Vores tømrer tilbyder en lang række løsninger, når det kommer til gulvarbejde. Trænger dit gulv til et løft? Så lad os give det nyt liv med enten lakering, høvling eller overfladebehandling. Det er utroligt, hvor stor en forskel simpelt gulvarbejde kan gøre for dit hjems udtryk.

Professionelt isoleringsarbejde

Bruger du alt for mange penge på varmeregningen i dit hjem? Så kan det være, at du trænger til en god omgang isolering. Dårlig isolering er nemlig en kæmpe belastning for både varmeregningen og miljøet, og derfor er det aldrig en dårlig investering at få efterisoleret sit hus. Vælger du at få udført isoleringsarbejde hos JH Entreprise ApS, kan du både se frem til at få flere penge mellem hænderne, da din varmeregning vil falde mærkbart, men som en ekstra bonus vil værdien på dit hus også stige markant. Dette er særligt vigtigt, hvis du går med planer om at sælge.

Står du og skal have udført en opgave inden for tømrerfaget eller mangler du blot inspiration til dit næste byggeprojekt, så kontakt JH Entreprise ApS for en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov. I tæt samråd finder vi den bedste løsning til dig, så du kan udleve dine vildeste boligdrømme.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter