Renovering og totalentrepriser

Vi udfører renoveringer i byerne omkring København og i Nordsjælland.

Renovering

Overblik over din renovering

Det er en stor beslutning at vælge at renovere, både fordi det er tidskrævende, men også fordi regningen nemt løber op. Derfor har du brug for en totalentreprenør, der forstår at koordination er et af de vigtigste nøgleord, når det kommer til renovering. JH Entreprise ApS sørger for at holde det store overblik og koordinerer håndværkernes arbejde. Derudover sikrer vi tidsplan og budget bliver overholdt til kundens tilfredshed.

Skal vi tage os af dit næste renoveringsprojekt? Der kan være mange grunde til, at du som kunde vælger at renovere dit hus eller lejlighed. Måske står du overfor en familieforøgelse og ønsker flere børneværelser. Elleråske er dit huset nedslidt og trænger til et løft. Eller måske ønsker du at gøre garagen beboelig for gæster? Lige meget hvilken form for renoveringsarbejde der er tale om, er det dog vigtigt, at du tager dig tid til at overveje dine drømme og forventninger til renoveringen. På den måde opnår du lige det resultat du ønsker.

Det er en god idé at sætte sig ind i, hvad der findes af muligheder. Dette gøres bl.a. ved at finde inspiration ved at kontakte JH Entreprise ApS. Vi tilbyder gerne sparring i din idéfase, så du kan få en realistisk idé om, hvad der kan lade sig gøre. Vi har mange års erfaring med renovering, og giver derfor også gerne et præcist prisoverslag. Derved får du ikke nogle ubehagelige overraskelser når der skal afregnes.

Kontakt os på telefon 70 70 70 87 eller send en e-mail på info@jhe.dk, hvis du ønsker hjælp til dit renoveringsprojekt. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Vi har hele paletten af faggrupper

Hos JH Entreprise ApS tilbyder vi stort set alle former for renovering, hvad enten der er tale om renovering af et enkelt badeværelse eller et helt hus. Vi ved, at ingen opgaver er ens. Derfor tager vi os også god tid til at lytte til vores kunders specifikke ønsker. På den måde kan vi komme godt i mål med deres unikke byggeprojekt.

Til renoveringsopgaver er der ofte brug for mange forskellige håndværkere såsom malere, murere og tømrere, og her er det virkelig om at holde tungen lige i munden. Hos JH Entreprise ApS tilbyder vi dog heldigvis hele fagpaletten, der fritager dig for bekymringerne om at få det hele til at gå op i en højere enhed. Det vi gør særlig godt er at koordinere vores faste samarbejdspartneres arbejde, så tingene bliver gjort færdig til tiden. Derudover også at det er de rigtige materialer der bliver brugt til projektet. Vi giver dig det store overblik fra start til slut, så du til hver en tid er opdateret på din renovering. Vi bestræber os på at levere den bedste service samt at overholde både deadlines og budgetter.

Typiske renoverings­opgaver

  • Optimering af din bolig til nutidens behov, fx udvidelse af køkken eller renovering af badeværelse
  • Inddragelse af garage til beboelse
  • Opdeling af rum ved hjælp af skillevægge

…og meget mere!

Leder du efter en professionel totalentreprenør til at varetage dine renoveringsopgaver, er JH Entreprise ApS det rette valg for dig. Vi har stor erfaring med renovering i Nordsjælland, København og omegn. Vi samarbejder med de mest kompetente håndværkere for at kunne tilbyde dig den bedste service. Vi lægger stor vægt på at overholde tidsplaner og budgetter, samt alle tænkelige sikkerhedskrav som fx energiforbrug, isolering og ventilation.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter