Renovering af kælder i København

Står du og mangler renovering af kælder i Nordsjælland eller København og omegn? Vi sørger for at dine boligdrømme går i opfyldelse.

Renovering af kælder

Ulemper ved kældre af ældre dato

Hvis du vil sikre dig, at din bolig opfylder alle sundhedsmæssige krav samt holder prisen i fremtiden, er det en god idé at foretage en renovering af din kælder. Kælderen er boligens “fundament”, og derfor er en sund kælder et must for mange købere.

Gamle kældre er ofte dårligt isolerede, hvilket kan føre til fugtproblemer, som igen kan føre følgevirkninger som fx skimmelsvamp med sig. Skimmelsvamp påvirker ikke blot husets værdi, men har også store sundhedsmæssige konsekvenser for husets beboere. Har du mistanke om fugt i dit hus’ kælderregioner, bør du straks kontakte JH Entreprise ApS, for at få en professionel vurdering af problemets omfang.

Hvad end du skal have foretaget kælderrenovering i København eller Nordsjælland kan vi være behjælpelige. Vi er en professionel entreprisevirksomhed med adresse i Rødovre, men foretager service på hele Sjælland, så tøv endelig ikke med at give os et kald på telefon 70 70 70 87.

Fordelene ved at renovering af kælder

Du sparer penge på længere sigt

Selvom du ikke går med salgstanker, så er renovering af kælder altid en fornuftig investering. En fugtig kælder bliver som regel en dyr udgift på længere sigt, så vi tilbyder at hjælpe dig med at gennemgå din kælder kvadratmeter for kvadratmeter, og sammen finde ud af hvad den rette løsning er for dig. Med rådgivning og renovering udført af vores dygtige medarbejdere, kan du trygt lægge dig til at sove i et sundt hus med en tør kælder.

Renovering af kælder kan desuden frigive flere kvadratmeter i dit hjem, som du kan indrette til beboelse, hvis forholdene tillader det. En kælderrenovering kan altså både gavne indeklimaet, sikre boligens værdi og øge boligens areal, hvilket både er til gavn for familien og i en eventuel salgssituation.

Vi er også behjælpelige, hvis du ønsker en ‘lettere’ renovering, der fx omfatter maling af vægge og lofter eller fliseopsætning, der kan give din kælder et friskt pust.

Få et uforpligtende tilbud på kælderrenovering

Renovering af kælder er et større projekt, der kræver både overvejelse og professionelle fagfolk. Vil du høre mere om hvilke muligheder kælderrenovering tilbyder, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din kælderrenovering i København eller omegn? Så kontakt JH Entreprise i dag. Vi rådgiver ud fra vores faglige ekspertise, så du kan træffe den rette beslutning angående din kælder.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter