Renovering af hus i København

Står du og mangler renovering af hus i Nordsjælland eller København og omegn? Vi sørger for at dine boligdrømme går i opfyldelse.

Renovering af hus

Din professionelle samarbejdspartner

JH Entreprise ApS har stor erfaring med renovering af hus i København og på resten af Sjælland og sikrer, at tidsplanen holder. Med JH Entreprise ApS får du en hurtig og professionel renovering af dit hus. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Drømmer du om en renovering af dit hus, er der mange opgaver at holde styr på. JH Entreprise ApS tilbyder at guide dig til en succesfuld renovering af dit hus lige fra de første skitser er tegnet til huset er nøgleklart og klar til beboelse. Vi sørger for at koordinere de forskellige håndværkere, så renoveringen kører så hurtigt og effektivt som muligt. Med en aftale med os, sørger vi for at agere tovholder, så du kun skal forholde dig til én samarbejdspartner, der til gengæld altid formår at bevare det store overblik.

JH Entreprise ApS har eksisteret siden 2009 og vores fokus har altid været at levere professionel entreprise i København og omegn. Alle vores medarbejdere og samarbejdspartnere er nøje udvalgt på baggrund af deres evner, så vi kan stå inde for deres arbejde og ekspertise. Udover faglig kunnen er det også vigtigt at kunne stole på hinanden, når det drejer sig om et så stort projekt som renovering af hus. Vi og vores samarbejdspartnere arbejder ud fra den holdning, at vores arbejde skal være gennemsigtigt, og du er altid velkommen til at spørge ind til vores arbejde eller komme med gode idéer til projektet. Det gode samarbejde opstår nemlig i samspil mellem håndværker og kunde.

JH Entreprise ApS tilbyder totalentreprise med murerarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde, VVS og el m.m. Vi foretager bl.a. pudse- og flisearbejde, reparationer, maling af store facader eller mindre detaljer, alt inden for vand, varme og sanitet samt autoriseret service eller opsætning af el-løsninger.

Renovering af hus er som regel et stort projekt, og derfor er det vigtigt at tænke sig godt om inden byggearbejdet starter, så du får nogle løsninger, der opfylder dine forventninger til huset. Et godt samarbejde starter altid med et idémøde i huset, hvor vi snakker om drømme og forventninger til renoveringen. Efter den indledende samtale og forventningsafstemning lægger vi en realistisk plan, så du ved, hvornår du kan flytte ind.

Det er en stor opgave at gå i gang med renovering af hus. En af de største udfordringer er at få koordineret håndværkerne, så forløbet bliver så hurtigt og effektivt som muligt. JH Entreprise ApS tilbyder at stå for renovering af hus som totalentreprise, så du kan slippe bekymringerne og i stedet glæde dig til at flytte ind på den planlagte dag. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit renoveringsprojekt!

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter