Renovering af badeværelse i København

Står du og mangler renovering af badeværelse i Nordsjælland eller København og omegn? Vi sørger for at dine boligdrømme går i opfyldelse.

Renovering af badeværelse

Nyt badeværelse eller en renovering?

Står du og mangler kyndig badeværelsesrenovering København og Nordsjælland, så er du havnet det rigtige sted! Det er slut med frustrationer over dårligt udført arbejde og arbejde der ikke udføres til tiden! Vi udfører kvalitetsarbejde til tiden!

Hvad kan vi gøre for dig?

  • Med os får du en hurtig og professionel renovering af dit badeværelse.
  • Vi sørger for at koordinere håndværkerne og sikrer, at kvaliteten er i top.
  • Vi kan også tilbyde ombygning af badeværelse som totalentreprise, når du skal i gang med renoveringen.
  • En god og effektiv ombygning af badeværelse kræver en grundig koordinering af murerarbejde, malerarbejde, VVS og elarbejde, og det har vi styr på.

Vi guider dig fra de første ideer, til du kan tage det første bad i dit nye badeværelse. Vi koordinerer derudover de forskellige håndværkere, så tidsplanen holder og dit badeværelse bliver færdigt til tiden.

Idefasen er vigtig, når du skal i gang med renovering af badeværelset. Er du til stram minimalisme, hyggelig landstil eller tidens farver? Ofte er der meget inspiration at finde i bøger og på nettet om indretning, og vi hjælper dig gerne med at få gode ideer til renovering af badeværelset. Har du billeder af badeværelser, du særligt godt kan lide, så tag dem endelig med, når vi mødes første gang, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Når man skal i gang med renovering af badeværelse i København, skal mange slags håndværkere i gang på et forholdsvist lille areal. Derfor er en af de vigtigste udfordringer at få koordineret håndværkerne, så de kommer på de rigtige tidspunkter og undgår at gå i vejen for hinanden. JH Entreprise ApS tilbyder totalentreprise – det betyder, at vi har det samlede overblik over projektet, så du kan slippe for bekymringerne.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter