Pas på dit hjem med professionelt vvs-arbejde

Selvom du måske er fiks på fingrene og selv har lavet en masse ting i hjemmet, løber du stadig en risiko for, at netop dit gør det selv-arbejde ikke er korrekt eller lovligt udført. Så inden du finder en vejledning til, hvordan du udskifter vandhanen i køkkenet, eller hvordan du tilslutter vand- eller afløbsinstallationen, bør du kende vigtigheden i professionel vvs-arbejde.

Risikoen ved dårligt gør det selv-arbejde

Er du hjemmets altmuligmand og har du styr på forholdsreglerne før, du går i gang med dit næste vvs-arbejde, er der meget, som kan lade sig gøre. Dog løber du en særlig risiko, hvis ikke dit arbejde udføres korrekt og i henhold til forholdsreglerne. Ved dårligt gør det selv-arbejde og ved overtrædelse af forholdsreglerne, er der set mange eksempler på et beskadiget hjem.

De største fare har bl.a. været i forbindelse med:

  • Hjemmelavede el-løsninger, som gennem tiderne har været skyld i brande.
  • Dårligt udført vvs-arbejde, som gav vandskader med ødelagte genstande til følge.
  • Livsfarligt tømrer- og murerarbejde, hvor de bærende og stabiliserende byggeelementer hverken var korrekt eller forsvarligt udført.

Som følge af de mange risici ved eget gør det selv-arbejde, har Sikkerhedsstyrelsen af gode grunde opstillet nogle vigtige forholdsregler. Som det før er blevet nævnt, er det både livsfarligt selv at lave egne el-installationer – ligesom det kan være forbundet med stor risiko selv at udbygge vandrørene i sit hjem. Man har bl.a. også set eksempler på dårlige el-installationer i tilstandsrapporter, som har måtte sænke hjemmets værdi svarende til, hvad det ville koste at få det lavet af en professionel – altså kan dit gør det selv-arbejde hurtigt blive til en uønsket følgevirkning for dig og dit hjem.

Anskaf en professionel
Hos JH-totalentreprise har vi professionelle og velkvalificerede ansatte indenfor mange relevante fagområder, som sørger for en grundig gennemgang af dit hjem og som kan hjælpe dig med dit næste vvs-arbejde, så du netop undgår de mange risici, der er forbundet med at gøre det selv. På vores hjemmeside kan du se, hvad vi tilbyder, eller du kan kontakte os for yderligere information.

© Copyright - JH Entreprise ApS
Call Now ButtonRing nu