Pas på dit hjem med korrekt vvs-arbejde

Risikoen ved dårligt gør det selv-arbejde

Selvom du måske er fiks på fingrene og selv har lavet en masse ting i hjemmet, løber du stadig en risiko for, at netop dit gør det selv-arbejde ikke er korrekt eller lovligt udført.  Så inden du finder en vejledning til, hvordan du udskifter vandhanen i køkkenet, eller hvordan du tilslutter vand- eller afløbsinstallationen, bør du kende vigtigheden i professionel vvs-arbejde.

Er du hjemmets altmuligmand og har du styr på forholdsreglerne før, du går i gang med dit næste vvs-arbejde, er der meget, som kan lade sig gøre. Dog løber du en særlig risiko, hvis ikke dit arbejde udføres korrekt og i henhold til forholdsreglerne.

Ved dårligt gør det selv-arbejde og ved overtrædelse af forholdsreglerne, er der set mange eksempler på et beskadiget hjem. De største fare har bl.a. været i forbindelse med:

  • Hjemmelavede el-løsninger, som gennem tiderne har været skyld i både brande
  • Dårligt udført vvs-arbejde, som gav vandskader med ødelagte genstande til følge
  • Livsfarligt tømrer- og murerarbejde, hvor de bærende og stabiliserende byggeelementer hverken var korrekt eller forsvarligt udført.

Som følge af de mange risici ved eget gør det selv-arbejde, har Sikkerhedsstyrelsen af gode grunde opstillet nogle vigtige forholdsregler. Som det før er blevet nævnt, er det både livsfarligt selv at lave egne el-installationer – ligesom det kan være forbundet med stor risiko selv at udbygge vandrørene i sit hjem. Man har bl.a. også set eksempler på dårlige el-installationer i tilstandsrapporter, som har måtte sænke hjemmets værdi svarende til, hvad det ville koste at få det lavet af en professionel – Altså kan dit gør det selv-arbejde hurtigt blive til en uønsket følgevirkning for dig og dit hjem.

Anskaf en professionel

Hos JH-totalentreprise har vi professionelle og velkvalificerede ansatte inden for mange relevante fagområder, som sørger for en grundig gennemgang af dit hjem og som kan hjælpe dig med dit næste vvs-arbejde, så du netop undgår de mange risici, der er forbundet med at gøre det selv. På vores hjemmeside kan du se, hvad vi tilbyder, eller du kan kontakte os på tlf. 70 70 18 20 for yderligere information.

© Copyright - JH Entreprise ApS
Call Now ButtonRing nu