Opsætning af gipsvæg i København

Opsætning af gipsvæg / gipsplader

En opsætning af gipsvæg er en god løsning til rumdeling, da det er et nemt materiale at arbejde med, da gips kan skæres til og har en pæn og glat overflade. Dog skal du være opmærksom på de juridiske byggekrav såsom, at der blandt andet ikke må være skjulte elinstallationer bag din gipsvæg. Hvis du ønsker en lovlig og stabil opsætning af gipsvæg, kan JH totalentreprise hjælpe dig med dette. Vi har erfaringen og kan bygge dine vægge, så du får et tilfredsstillende slutresultat.

Der er mange fordele ved at vælge gips som byggemateriale; blandt andet er gips en god isolering, og der er mindre efterarbejde, da man normalt skal pudse og spartle efter en traditionel opmuring.

Billigt, hurtigt og flot

Desuden er det tidsbesparende, fordi gipsvægge ikke skal tørre. Dog skal man huske på, at der normalt skal spartling, glasfilt- eller glasvævsbeklædes og malerarbejde efter opsætning af gipsvæg for det pæneste resultat. Ved at rumopdele ved hjælp af opsætning med gipsvæg, får du desuden både brand- og lydisolation – alt efter, hvordan gipsvæggene opbygges.

Opsætning af gipsvæg/gipsplader kan blive en besværlig opgave, hvis man er alene om det, da gipsvægge er uhåndterlige at sætte op. Derfor anbefaler vi at være mindst 2 personer til arbejedet, derfor har vi dygtige håndværkere, der er vant til at lave opsætning af gipsvæg, tilskæringer til el og malerarbejde.

Husk, at du nu kan trække dine udgifter til håndværkeren fra i skat. Se mere under afsnittet om håndværkerfradrag.

© Copyright - JH Entreprise ApS
Call Now ButtonRing nu