Ombygning

Står du skal have lavet en ombygning i Nordsjælland eller København og omegn? Vi sørger for at dine boligdrømme går i opfyldelse.

Ombygning

Ombygning med omtanke

Ombygning af lejligheder og huse. JH Entreprise ApS kan hjælpe dig med ombygning lige fra de første ideer til du kan flytte ind i din bolig. Vi koordinerer håndværkerne og sørger for, at prisen og tidsplanen holder.

En ombygning af din bolig er en investering. En investering i et hjem som fungerer godt i dagligdagen, og som du trives i. Går du og drømmer om en ombygning, så kontakt JH Entreprise ApS. Vi har flere års erfaring med ombygning af lejligheder og huse, og vi ved, hvad der skal til, for at det skal blive en succes, når du vil udleve dine boligdrømme.

Fra dag 1 i en ombygning er der mange parter, der skal koordineres – for eksempel håndværkere, myndigheder og leverandører. Det kan være svært at bevare overblikket, hvis man samtidig har et job at passe ved siden af. Vil du gerne bevare overblikket over din ombygning, er totalentreprise en oplagt løsning, som JH Entreprise ApS har flere års gode erfaringer med.

En ombygning skal både opfylde beboernes behov og drømme – og så skal den være realistisk i forhold til lejlighedens eller husets rammer. Med JH Entreprise ApS som sparringspartner får du hjælp til at se, hvilke muligheder der er i din bolig og hvordan vi bedst udnytter dem. Vi har overblikket og erfaringen til at guide dig gennem dit byggeprojekt og løser opgaver som murerarbejde, malerarbejde, tømrerarbejde, vvs og el.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter