Om os

“Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet”
– Jakob Kacprzak Hey, stifter

Om os

Store ambitioner og mangeårig erfaring

JH Entreprise ApS startede ud som et enkeltmandsfirma med ambition om at levere professionel entreprise i Nordsjælland, København og byerne omkring. Det varede ikke længe før virksomheden kunne udvide med yderligere 6 fagfolk til at varetage de mange opgaver, der blev bestilt. Helt præcist har vi været i faget siden 2007.

I løbet af årene er JH Entreprise ApS gået fra at foretage små reparationer til at påtage sig ansvaret for store projekter med specialiseret viden og faglighed inden for totalentrepriser med både murere, malere, tømrere samt VVS’ere og elektrikere på holdet.

Kundetilfredshed som bærende element

Hos JH Entreprise ApS er præcision, samarbejde og tryghed i fokus, når der skal løses en opgave. Vores erfaring har vist os, at de bedste resultater opstår, når vi udfører vores arbejde med præcision og benytter hinandens faglighed – det giver os en arbejdsproces, der er velplanlagt og betyder, at vi kan levere en service af høj kvalitet inden for de aftalte tidsrammer.

Det har altid været kvalitet og kundetilfredshed, der har været de bærende elementer i vores arbejde, og vi arbejder altid mod at opnå det bedste resultat for vores kunder.

Veluddannede og dedikerede samarbejdspartnere

Vores virksomhed består af veluddannede og professionelle samarbejdspartnere, der leverer et solidt stykke håndværk af høj kvalitet.

Vi arbejder på et højt fagligt og ansvarligtniveau, fordi vi ved, at det er vejen frem til tilfredse kunder og gode resultater. For os er det afgørende at have en god, åben dialog med vores kunder, så vi kan rådgive ud fra bedste evne alt efter, hvilket behov vores enkelte kunder har. Hvis du vil vide mere om os er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 70 70 87.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter