Murer i topklasse

Vi udfører murerarbejde i byerne omkring København og i Nordsjælland.

Murer

Få en kvalitets­oplevelse med vores murer

Skal du have foretaget pudse- eller flisearbejde? Eller går du og drømmer om den helt store renovering af dit køkken eller badeværelse? Så Lad JH Entreprise ApS stå for murerarbejdet, så det eneste du skal gøre er, at nyde det flotte resultat.

JH Entreprise ApS er en professionel totalentreprenør med mange års erfaring i bagagen. Vores veluddannede murere følger den stolte murer-tradition, men sørger samtidig for at videreuddanne sig. På den måde kan de til hver en tid kan tilbyde de nyeste teknikker og tendenser inden for murerfaget. Vi arbejder både med private og erhvervskunder, men fælles for vores arbejde er, at vi altid sørger for at etablere et godt og tillidsvækkende forhold mellem kunde og murer. Hos os er dialogen i fokus, da vi på denne måde skaber grundlag for at levere fejlfri resultater, der på alle måder indfrier kundens ønsker.

Når du vælger JH Entreprise ApS til at tage sig af dit murerarbejde, mødes vi altid for at vende opgaven. Hvis du ønsker det, giver vi gerne et prisoverslag, så du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. I murerarbejdet er detaljen i fokus, præcision og timing er essentielle begreber når fliserne skal lægges og fugerne skal have den rigtige bredde. Det er her, at JH Entreprise ApS excellerer. Vores arbejde er præget af en høj grad af professionel stolthed, og vi bevarer fokus lige fra den første skitse til den sidste finish.

JH Entreprise ApS påtager sig alle opgaver inden for murerfaget, men flise- og pudsearbejde er vores særlige speciale.

Flisearbejde og pudsearbejde

Fliser er et praktisk og populært valg når det kommer til badeværelse eller køkken, da de er lette at gøre rent. Vores murere har vi gennem mange år finpudset deres evner inden for fliselægning. Derfor tilbyder vi i dag en lang række forskellige mønstre og fliser. Vi gør alt for at skræddersy en løsning, der passer præcis til dit rum og til din personlige stil – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Vores erfarne team ved lige hvordan flisearbejdet skal udføres for at opnå et fejlfrit resultat.

Pudsearbejde er oplagt, hvis du vil give dine vægge nyt liv. Pudsning giver perfekte, glatte vægge eller facader, og JH Entreprise ApS udfører både indendørs- og udendørspudsninger, så du kan opnå det perfekte resultat både indeni og uden for dit hjem. Pudsning er en svær disciplin, og derfor er det en god idé, at lade de professionelle komme til. Arbejdet kræver stort kendskab til materialer og teknik og den mindste fejl vil fremstå tydeligt i overfladen. Hos JH Entreprise ApS har vi teknikken i orden, og vi står klar til at løfte enhver pudseopgave i København og Nordsjælland, så du kan nyde resultatet af flotte, glatte vægge og facader.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Fugearbejde
  • Sandblæsning
  • Facaderenovering
  • Fliser og klinker

…og meget mere!

Er du på udkig efter en murer, der kan udføre kompetent murerarbejde til rimelige priser? Så er JH Entreprise ApS det rette valg. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og behov. Sammen kommer vi frem til den perfekte løsning til lige netop dig. Ring gerne til os på telefon 70 70 70 87 eller send en e-mail på info@jhe.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter