Maler med fokus på grundighed

Vi udfører malerarbejde i byerne omkring København og i Nordsjælland.

Maler

Din professionelle maler

Malerarbejde er en disciplin, som mange danskere vælger at kaste sig ud i uden professionel vejledning – dog ofte med ringe resultat. Malerarbejde kræver både tålmodighed og præcision, evner som vi til fulde mestrer hos JH Entreprise ApS. Malerarbejde er vores profession og vores stolthed, og derfor er vi også i stand til at levere perfekte resultater – hver gang.

Hos JH Entreprise ApS ved vi, hvad der skal til for at skabe fejlfri resultater. Vores veluddannede malere tager sig tid til deres opgaver, og giver arbejdet den opmærksomhed, som det fortjener. En opgave udført af os starter altid med en samtale mellem kunde og maler, så vi i samråd kan komme frem til hvordan opgaven skal gribes an. Vi lægger en plan for forløbet og kommer gerne med et prisoverslag, så du bedre kan danne dig et overblik over omkostningerne. Herefter står vi for alt det hårde arbejde. Det eneste du skal gøre er faktisk bare, at vælge den rigtige farve til at give dine vægge eller din facade nyt liv. Som totalentreprenør udfører vi også malerarbejde i forbindelse med større renoveringer og entrepriser.

Forarbejdet er det vigtigste

Vi tager os af alle opgaver inden for malerfaget både til private såvel som erhvervskunder. Vi går til alle opgaver med en høj grad af arbejdsglæde og professionalisme. Fælles for alle vores udførte opgaver er, at vi altid sørger for at være grundige og tålmodige, når det kommer til forarbejdet. Et godt stykke malerarbejde starter allerede ved afdækningen, da slutresultatet næppe vil være noget at prale af, hvis afdækningen ikke er præcis.

Hos JH Entreprise ApS er vi eksperter i spartelarbejde, som er helt essentielt for et flot slutresultat. Spartelarbejde bruges til at skabe det perfekte, glatte underlag for malingen, og da vi gennem tiden har udført spartling af alle overflader, er vi fuldt ud i stand til at rådgive omkring alle opgaver. Vi tager dog altid udgangspunkt i dine ønsker. Det er trods alt tilfredse kunder, der er vores levebrød. Vi går til enhver opgave med stor professionel stolthed, og stiller os ikke tilfredse før vi har leveret et perfekt resultat til glæde for vores kunder.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Farverådgivning
  • Sprøjtemaling
  • Vådrumsmaling
  • Dekorationsmaling

…og meget mere!

Vi holder fokus fra start til slut og leverer, på baggrund af vores grundige forarbejde, altid flotte resultater. Har du brug for en kompetent maler i København eller Nordsjælland, så kontakt os for en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi kan kontaktes på telefon 70 70 70 87, e-mail info@jhe.dk eller via kontaktformularen her på siden.

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter