Giv husets facade nyt liv med frisk maling

Er det tid til, at dit hus får et løft? I forbindelse med et salg vil det byde dine mulige købere velkommen på en helt anden måde, hvis facaden er nymalet. Dit hus kommer til at se mere velholdt ud, og køberen vil allerede være mere positiv, inden denne har set huset indvendigt. Det kan selvfølgelig også være for din egen skyld, at det skal males. I så fald vil farvevalget kunne blive mere personligt.

Farven skal passe til huset

Der er rigtig mange farver på markedet, men udvalget kan være begrænset af hvilken type mur du har. Hvis du har tænkt dig selv at give dig i kast med arbejdet, er det vigtigt først at undersøge, hvad muren består af, hvad den har været behandlet med før, og hvor længe siden det er. Når du kommer til det punkt, hvor du skal vælge en farve, bør du kigge på, hvilken type hus du har. Et gammelt hus er ikke egnet til en alt for frisk farve, og et nyt hus kan muligvis blive en anelse mindre nyt at se på, hvis du blot går med gul eller beige, uden at overveje om det passer til. Gå ud på vejen og kig på dit hus. Læg mærke til omgivelserne, måske har din nabo valgt en anderledes farve? I så fald påvirker det valget af dit, men i hvilken retning er selvfølgelig op til dig. En anden ting som spiller ind, er vinduer og døre. I forbindelse med maling af huset kan du også male disse. De mest normale farver til huse i Danmark er varme nuancer mellem gul og rødbrun. Nyere huse har dog ofte mere modige farvevalg såsom kridhvide, sorte eller blå nuancer.

Der er meget arbejde i at male en facade, vores erfarne malere gør det gerne for dig med et smil hos JH totalentreprise.

© Copyright - JH Entreprise ApS
Call Now ButtonRing nu