Få ny bolig med en lejlighedsrenovering

Vil du have forandring?

Mange oplever, at deres lejlighed på et tidspunkt ikke længere lever op til de behov, som en lille familie har – ruminddelingen i lejligheden passer ikke til antallet af familiemedlemmer og nogle rum er små og upraktiske. Hvad de fleste ikke ved er, at der findes utallige muligheder for at renovere lejligheder, så de passer til en moderne livsstil. Er du glad for det område du bor i, og vil du gerne blive ved med at bo i din lejlighed, er det ikke sikkert, at du behøver at lede efter en ny bolig.

Hos JH-totalentreprise har vi mange års erfaring med renoveringer af lejligheder, og vi kan finde funktionelle og moderne løsninger i enhver af slagsen.

Mange forbedringer – fra små til store

Nogle lejligheder kræver mere arbejde end andre – og renoveringens omfang vil afhænge af dine ønsker for din bolig. I en lejlighed vil det gøre en kæmpe forskel at foretage mindre ændringer ved for eksempel at rive en væg ned, så der kommer mere plads og lys eller få pudset alle vægge op og lagt nyt gulv. Andre lejligheder kan kræve en komplet nytænkning af rummenes inddelinger, der skal laves om fra bunden. Meget kan lade sig gøre, men bygningen kan sætte sine begrænsninger.

Hvis du går med tanker om en renovering, er det vigtigt at du rådgiver dig hos professionelle fagfolk, der har erfaring med lejlighedsrenoveringer. Det kræver kendskab til bygningens bærende vægge, materialers kvalitet og krav til funktionalitet at foretage en renovering, der optimerer lejlighedens indretning og værdi.

JH-totalentreprise har samlet kompetencer inden for alle relevante fagområder, der skal inddrages for at få en optimal proces under en renovering. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at virkeliggøre dine ideer for dit hjem med en lejlighedsrenovering.

Du kan læse meget mere om lejlighedsrenoveringer her, og få mere viden om, hvordan et samarbejde med os kommer til at forløbe.

© Copyright - JH Entreprise ApS
Call Now ButtonRing nu