Få mere plads og værdi med en kælderrenovering

Dårlig isolering kan blive en dyr affære

Kælderen er husets fundament, og det er derfor af allerstørste betydning, at man sørger for at opretholde gode kælderforhold. Et godt fundament er nemlig grundlaget for et godt og sundt hus. Gamle boliger er dog sjældent tilstrækkeligt beskyttede mod fugt og vand, hvilket i de fleste tilfælde fører til skadende virkninger som fx revner i murværket, mug og ubehageligt indeklima. En dårligt isoleret kælder kan vise sig at blive en dyr affære, hvis ikke man tager hånd om problemet i tide. Udover at det kan være hårdt for pengepungen, går det dog også hårdt ud over helbredet, hvis ikke man får isoleret kælderen ordentligt. Fugt giver nemlig den berygtede skimmelsvamp frit spil, og svampen forårsager hurtigt sygdom i form af hovedpine, åndedrætsbesvær og hoste.

En langsigtet investering

At renovere husets kælder sikrer altså boligen for fremtiden, idet man undgår sygdom og tårnhøje udgifter til skader forårsaget af fugt og vand. Et sundt fundament får desuden boligens salgspris til at stige markant, og nu om dage er det så godt som et krav fra køberne, at kælderen skal være i tiptop, og gerne beboelig, stand. Hvad enten du tænker på at sælge din bolig, eller blot sikre den for fremtiden, er det altså en god og langsigtet investering at få kælderen renoveret.

Fordelene ved kælderrenovering

Udover at boligen stiger i værdi efter en kælderrenovering følger flere fordele også med. Mange familier vælger at benytte kælderen til ekstra opholdsplads. Der er rig mulighed for at indrette både sove- og opholdsværelser i kælderen efter en kælderrenovering, da isoleringen og indeklimaet forbedres, og dermed muliggør beboelse. Udover at husets sundhedstilstand sikres, øges boligens areal altså også, og giver mulighed for at tænke større.

Udnyt potentialet

Din kælder er altså fuld af potentiale – hvorfor ikke benytte sig af det? JH Entreprise ApS er eksperter udi renovering af kældre i København og omegn. Giv os et ring på 70 88 48 28, og så aftaler vi en tid, hvor vi kan komme ud og kigge på dine kælderforhold. Sammen lægger vi en plan, for bedst muligt at sikre din boligs sundhed og øge din boligs areal. Udover den store renovering står vi også til tjeneste når det kommer til mindre renoveringsopgaver såsom maling af flader og opsætning af fliser.

© Copyright - JH Entreprise ApS
Call Now ButtonRing nu