Få mere plads at dase på

Ny terrasse giver haven nyt liv

Står du med følelsen af, at din terrasse er for lille til dine gæster, til dine krukker eller at den forsvinder i haven? Eller har den bare set bedre dag og er nu i sit livs efterår? Hos JH Entreprise ApS er det netop sådanne opgaver, der er vores spidskompetence. At give dig den terrasse du altid har drømt om.

Det er muligt at udvide terrassen, så den passer lige netop til dit behov. Samtidig skal omgivelserne ikke glemmes, for det er jo ikke fordi, at haven skal forsvinde. Desuden kan du selv vælge de materialer, der passer bedst til æbletræet og lærketræet. Og selvfølgelig de materialer, du selv kan vedligeholde.

Stenterrasser kan falde sammen, blive bulede eller fliserne kan knække. Desuden kan der komme ukrudt eller mos på og omkring stenene. Det kalder på en renovering, hvor JH Entreprise ApS kan hjælpe dig med at vurdere, hvad der skal gøres for at din terrasse fremstår, som dengang den blev lagt. Det kan være et spørgsmål om at grave stenene op og lægge et nyt fundament, eller det kan være et spørgsmål om at flytte en enkelt sten.

JH Entreprise ApS kan hjælpe dig med en ny terrasse

Det kan virke voldsomt og uoverskueligt at skulle i gang med et terrasseprojekt midt i sommerperioden, men det er samtidig præcis i denne periode, at dine ønsker og behov vil fremstå mest klart. Du bruger terrassen om sommeren, så det er også her, du ser, om et træ overskygger den ene halvdel, eller om der er en myretue under terrassen. Hele din have er kulissen for din terrasse, og du vil ikke kunne forestille dig, hvordan terrassen skal se ud, hvis kulissen ikke er klar. Så gør dig selv den tjeneste at overvej omgivelserne for din terrasse og forkæl dig selv med en make-over. Det er jo der, du slapper af – der hvor du daser.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dit nye terrasseprojekt, med alt lige fra den indledende rådgivning om materialer og muligheder til den endelige udførelse. Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud på 70 88 48 28 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

© Copyright - JH Entreprise ApS
Call Now ButtonRing nu