Få et nyt badeværelse med flotte fliser

Hvis du vil have et nyt badeværelse, men ikke har lyst til at bygge det helt om, Kan en udskiftning af de gamle flise, skabe et helt nyt udtryk på dit badeværelse, og det bliver hurtigt nyt og flot at se på, når der kommer nye fliser. Hvis der alligevel er andre ting, der skal laves om på badeværelset, kan det være et særligt egnet tidspunkt også at skifte de gamle fliser ud med nye. Der er mange muligheder, når du skal vælge, hvilke fliser du vil have sat op, her giver vi dig et par råd til, hvad der er godt at overveje:

1. Størrelse

Højden og bredden på dit badeværelse er noget af det vigtigste at tage højde for, når du skal vælge størrelsen på dine fliser. Hvis rummet er småt, bør fliserne også være små. Hvis man, ved at kaste et hurtigt blik på væggen eller gulvet, kan tælle hvor mange fliser der er fra den ene væg til den anden, så er fliserne for store. En god tommefingerregel er, at der skal kunne ligge mindst syv i en række. Har du behov for at gøre rummet højere, kan du vælge fliser der er højere end de er brede, og på den måde få rummet til at syne højere.

2. Materialer

Der er mange forskellige materialer at vælge imellem, men det umiddelbare valg står nok imellem keramiske fliser eller natursten. Den største fordel ved natursten er, at de forbliver flotte og kan pudses op, hvis med tiden slides og mister deres oprindelige udseende. Til gengæld holder de keramiske fliser længere. Der er også andre valg, såsom glas- eller metalfliser på markedet, som også er æstetisk flotte og hygiejniske. Men på grund af deres højglans, kommer de hurtigt til at se beskidte og matte ud. I forhold til farver er det meget individuelt. Det kan dog være en fordel at sætte fliser op, der også fungerer, hvis du skulle beslutte dig for at skifte stil i rummet. Du kommer trods alt nok til at kigge på dem de næste ti år.

Skal vi give en hånd med?

Hos JH Entreprise ApS anbefaler vi altid vores kunder til at benytte professionelle fagfolk, hvis de ikke selv har erfaring med at påsætte fliser i et vådrum. Det er meget vigtigt, at arbejdet udføres grundigt, så man sikrer, at der ikke kommer vandskader i væggene. Det kræver faglig ekspertise og mange års erfaring, som vi hos JH Entreprise ApS har masser af. Du kan læse mere om vores flisearbejde her eller kontakte os for et uforpligtende tilbud på 70 88 48 28.

© Copyright - JH Entreprise ApS
Call Now ButtonRing nu