Elektriker til store renoveringer

Vi udfører elarbejde i byerne omkring København og i Nordsjælland.

Elektriker

Din kompetente elektriker

Som totalentreprenør står vi for mange totalrenoveringer. I den forbindelse samarbejder JH Entreprise ApS med autoriserede elektrikere, da der stort set altid skal en dygtig elektriker ind over en større renovering.

Hos JH Entreprise ApS udføres alt el-arbejde i samarbejde med autoriserede elektrikere, hvilket sikrer dig et professionelt stykke arbejde udført på både lovlig og sikker vis. Vi arbejder rutineret og grundigt, og sørger selvfølgelig altid for, at alle sikkerhedsbestemmelser bliver overholdt.

Vi udfører alle former for el-arbejde, lige fra udvidelser af nuværende installationer til opsætning af nye, og vi påtager os både opgaver for private og erhverv. Vi lægger dog altid stor vægt på, at vores arbejde er tilpasset den enkelte kunde. God dialog er grundlaget for godt samarbejde, og derfor tager vi os tid til at lytte til dine ønsker og behov, og giver gerne et prisoverslag, så du undgår ubehagelige overraskelser, når du modtager regningen.

Tag os med på råd ved bolighandel

Mange boliger er fyldt med ulovlige installationer, der på sigt kan være skyld i både uheld og brande. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dine elektriske installationer er lovlige eller ej, foretager JH Entreprise ApS gerne et el-tjek af din bolig. Tjekket indebærer grundigt eftersyn af el-installationer og adskillelse af din el-tavle for at sikre, at alt virker som det skal. El-tjek er særligt relevant i forbindelse med køb eller salg af bolig. Køber du fx en bolig med ulovlige el-installationer risikerer du at skulle hæfte for disse, selvom du ikke har haft noget med dem at gøre. Derfor er det altid godt, at have en elektriker med på råd, når man overvejer at købe hus.

Vi også behjælpelig med råd inden for andre faggrupper, hvis du skal købe et ældre hus. JH Entreprise ApS råder over hekle fagpalletten, bl.a. tømrere og murere. Kontakt os gerne på telefon 70 70 70 87, e-mail info@jhe.dk eller via kontaktformularen her på siden, hvis vi kan være behjælpelig med dit byggeprojekt eller bolighandel.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Opsætning af stikkontakter
  • El-tjek/el-syn
  • Elektrisk fejlfinding
  • Tilslutning af hårde hvidevarer

…og meget mere!

Leder du efter et professionelt, kvalitetsbevidst firma til at installere dine el-løsninger eller give dit hus et grundigt sikkerhedstjek? Så er JH Entreprise ApS firmaet for dig. Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om dine ønsker, så vi sammen kan lægge en slagplan og komme i gang med arbejdet!

Få et uforpligtende tilbud

  • Personlig rådgivning

  • Professionel entreprise

  • Specialiseret i godt håndværk

  • Medlem af Dansk Byggeri

Vi sigter mod at udvide virksomheden og bevare den gode kvalitet

– Jakob Kacprzak Hey, stifter